Ole Su'esu'ega ma le tau Va'ai o mea o lo'o mulimuli mai

Rutin

Quercetin Dihydrate

Berberine HCL

s5eyr (1)
s5eyr (2)

Mo tau o Rutin, Berberine HCL ma le Quercertin, ua matua'i suia lava i le tausaga ua tuana'i e pei ona fa'aalia i le siata o lo'o mulimuli mai, ma e mana'omia le maualuga o le fa'atauaina.

s5eyr (3)

Ae, e mafai ona tatou vaʻaia mai lenei siata, o le tau o le Berberine HCL e maualuga laʻititi mai ia Iulai, 2022 ina ua maeʻa le vaitau o le seleselega o ana mea mata.

O le tau o le Rutin ma Quercetin Dihydrate na paʻu i lalo mai ia Feb, 2022 i le faaiuga o Aukuso, 2022 ona o nisi fale gaosi oloa na fefefe e le mafai ona faʻatau atu a latou oloa pe a uma ona selesele mea fou ma sili atu sapalai o le a maua i le maketi. .

s5eyr (4)
s5eyr (5)

O le mea moni, faʻatasi ai ma suʻesuʻega loloto, o le tele o mea mataʻutia o oloa o loʻo taʻua i luga i luga o le maketi o loʻo teuina e le tele o faleoloa tetele mai le faaiuga o Aukuso, 2022. Faatasi ai ma le puupuu o le sapalai o mea mataʻutia i le maketi ae o le manaʻoga o loʻo i ai, o le tau o mea o loʻo taʻua i luga o loʻo alu i luga laʻititi mai ia Setema, 2022 e pei ona faʻaalia i le siata o loʻo i lalo ma o loʻo valoia e tumau pea le tulaga i se vaitaimi patino.

s5eyr (6)
s5eyr (7)

Fa'afeso'ota'i matou mo su'esu'ega po'o fa'ata'ita'iga fua:

Numera Telefoni: +86 28 62019780 (fa'atau)

imeli:

info@times-bio.com

vera.wang@timesbio.net

Tuatusi: YA AN fa'ato'aga HI-tech Ecological paka, Ya'an City, Sichuan Saina 625000


Taimi meli: Nov-14-2022